Γιάννης Βαρουφάκης: "Λένε ψέμματα! Η δόση θα πάει σε τράπεζες και δανειστές!

Γιάννης Βαρουφάκης:

Ο οικονομολόγος καθηγητής Γ. Βαρουφάκη, μιλά σε πρωινή εκπομπή σχετικά με το κρίσιμο Eurogroup και την δόση - μαμούθ των 44 δισ. ευρώ την οποία και χαρακτηρίζει.. "χαμένα λεφτά".

"Η εξέλιξη είναι κάκιστη. Καμία λύση δεν θα δοθεί αύριο στο Eurogroup, όχι μόνο στο θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. Θέμα θα υπάρχει και στα 30 και κάτι δισ. ευρώ που απαιτούνται για την επιμήκυνση. Αύριο, θα βρουν τα χρήματα με "κοπτική - ραπτική", θα υπάρξει μείωση των επιτοκίων τουλάχιστον κατά 3,8%, μία επιμήκυνση αποπληρωμών, η οποία φυσικά θα αυξήσει δραματικά το ελληνικό χρέος και θα δημιουργηθεί ένας λογαριασμός με τα χρήματα της δόσης, τα οποία η χώρα μας δεν θα μπορεί να τα αγγίξει.

Κοινώς αύριο ξημερώνει μία ημέρα που η Ιστορία θα της δείξει την περιφρόνηση που της αξίζει, αφού η υπόθεση αυτή θα ξεχαστεί γρήγορα και σε έξι μήνες θα έχουμε επιστρέψει στο σημείο μηδέν"
SHARE

Ramnousia

’Η αλήθεια απλά υπάρχει. Το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί... ’. Ramnousia.com - Νέα με άποψη, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αληθινές Ειδήσεις.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου