Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ!
Τι δεν είδατε Βουλή χτες βράδυ? Κακώς. Χάσατε ένα τρελο b-movie. Ξεκίνησε από "τσάντα-ρόδα-και κοπάνα", συνέχισε με "μάντεψε τι κάνω τα βράδυα" η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο με το "παπα τουρμπο μας πήραν τα ράσα" και τελικά θριάμβευσε η "μεγάλη απόφραξη"!! Το γενικό κλίμα κυμαινόταν μεταξύ "ροκάκιας τη μέρα-τα βράδια καμαριέρα" και "άγριες πλάκες στα θρανία"

Η τραγωδία είναι ότι κοιτάζοντας τις σκηνές από το έργο που εξελισσόταν στο ναό της Δημοκρατίας, δεν βλέπαμε τριακόσιους ανθρώπους, βλέπαμε τη μούρη μας πατριώτες. Γιατί για να είσαι εκεί κάποιος σ΄εστειλε. Κι αυτός που έστειλε είσαι εσύ Μήτσο! Εσύ που είναι η ζωή σου μια νταλίκα με μπαγκάζια και με ικα. Εσύ με το ύφος κρεμανταλά και το καιρό που κουβαλάς. Κι εγώ, κι αυτός, κι άλλος.

Κι εσύ ακόμα που δεν ψήφισες κανέναν, μέσα είσαι. Γιατί κοίταζες αμέτοχος αυτούς που τους κοίταζαν να ορίζουν και τη δική σου ζωή. Δεν υπάρχει αθώος στην Ελλάδα εκτός από τα νεογέννητα. Μάθανε πως γουστάρουμε το "νοικοκυραίοι" και το έκαναν σλόγκαν στο έργο. Αυτό το καραγκιοζιλίκι είναι το έργο που έφτιαξες με τα χέρια σου φουκαριάρη λαέ. Οχι δεν θα μας ονομάσω δυστυχείς, φουκαριάρηδες είναι πιο ταιριαστό στη μιζέρια μας.

Ναι, η δημοκρατία μας είναι η μεγάλη απόφραξη σε όλα! Τα όνειρα τα νιάτα σου και τη ζωή σου χάλαστα, στα γήπεδα τις Κυριακές στις ντισκοτέκ τα σάββατα. Oh, yeah....

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ
SHARE

Ramnousia

’Η αλήθεια απλά υπάρχει. Το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί... ’. Ramnousia.com - Νέα με άποψη, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αληθινές Ειδήσεις.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου