Άγριος Καβγάς Γεωργιάδη - Παπαδάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1 (update)

Άγριος Καβγάς Γεωργιάδη - Παπαδάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1

Σας το έχουμε ξαναπεί πως ο "άνθρωπος" δεν είναι καλά.

Πείτε μου ποιος φυσιολογικός άνθρωπος, εμφανίζεται σε 40 τηλεοπτικές εκπομπές την εβδομάδα, με μοναδικό σκοπό να μιλάει ακατάπαυστα, διακόπτοντας διαρκώς τους συνομιλητές του;

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποχώρηση του από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο καθυστερημένος μπαμπουίνος που οι ηλίθιοι της χώρας έβαλαν στο κοινοβούλιο, αποχώρησε από την εκπομπή "πρωινό ΑΝΤ1, έπειτα από καβγά που είχε με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Παπαδάκη.


Δείτε το γιατί στο παρακάτω βίντεο:Ανησυχητικό δε, είναι το νέο σπαστικό γελάκι που έχει υιοθετήσει τώρα τελευταία ο μπαμπουνίνος, το οποίο είναι ένα κράμα πονηριάς, ειρωνείας και εγωπάθειας. Ελπίζω να μη δικαιούται δωρεάν περίθαλψη στην ψυχιατρική και τον πληρώνουμε και εκεί το μαλάκα.

(update.....)

Και επειδή ένας γνήσιος τηλεοπτικός νάρκισσος που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να βρίσκεται μπροστά από μία κάμερα, ο τηλεοπτικός Άδωνις, ο χομπίστας του τηλεοπτικού φακού, ο εραστής της κάμερας, επέστρεψε στο studio, γιατί "χωρίς νερό μπορεί, χωρίς τηλεοπτικά φώτα, όχι"....

Εύγε λοιπόν, στον πανελίστα βουλευτή....
SHARE

Ramnousia

’Η αλήθεια απλά υπάρχει. Το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί... ’. Ramnousia.com - Νέα με άποψη, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αληθινές Ειδήσεις.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου