Πρόταση για μετακίνηση της Βουλής των Ελλήνων...

Πρόταση για μετακίνηση της Βουλής των Ελλήνων...
Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο της bloggόσφαιρας, ο κ. Μεϊμαράκης φαίνεται να εξετάζει την προοπτική μετακίνησης της Βουλής των Ελλήνων, σε χώρο εκτός του Κέντρου, για την εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και για την αποσυμφόρηση του κέντρου, προκειμένου να υπάρχει απρόσκοπτη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.

Εμείς έχουμε να δώσουμε ορισμένες προτάσεις για την μετακίνηση του ευαγούς ιδρύματος, της Βουλής....

α) Μετακίνηση της Βουλής στο Καστελόριζο. Θα είναι πιο βολική η επικοινωνία με τους συμμάχους - γείτονες - κουμπάρους - πολιτιστικούς ευεργέτες, αλλά θα υπάρχει και μία σαφής σημειολογική επισήμανση: Από εδώ σας την "φέραμε" (ΔΝΤ), από εδώ θα συνεχίσουμε....


β) Μετακίνηση της Βουλής στο Costa Navarino στη Μεσσηνία. Μεγάλες εκτάσεις, υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις, ειδυλλιακό περιβάλλον, σύγχρονες υπηρεσίες και η απαιτούμενη απομόνωση για την σημαντική δουλειά της εκτέλεσης των εντολών της Τρόικας. Άλλωστε, είναι ο αγαπημένος προορισμός πολιτικών, επιχειρηματιών, πριγκίπων, celebrities κτλ. Συμφωνούμε με την επιλογή τους.... Είναι ένα διαμάντι....
γ) Μετακίνηση της Βουλής στη Μονή Βατοπεδίου. Γαλήνια ηρεμία, καθαρό περιβάλλον, φρέσκα (και αγιασμένα) προϊόντα, χρηματο-οικονομική υποστήριξη, management, διαχείριση κρίσεων και το κυριότερο, η απαιτούμενη άφεση αμαρτιών. Η προοπτική αυτή εξετάζεται σοβαρά, μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος ν' αποκλειστεί η κ. Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, από τις κοινοβουλευτικές τις δραστηριότητες.

δ) Μετακίνηση της Βουλής στις Φυλακές Κορυδαλλού. Χρειάζεται αιτιολόγηση; Αυτούς που δεν έχουν μπει φυλακή να φοβάστε....SHARE

Ramnousia

’Η αλήθεια απλά υπάρχει. Το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί... ’. Ramnousia.com - Νέα με άποψη, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αληθινές Ειδήσεις.

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. Έ ρε να ‘ξερες, σε τι συνειρμικούς πειρασμούς για προτάσεις υψηλού υβρεολογίου και χοντρού γέλιου, μας βάζεις με αυτή σου την πρόταση Μεϊμαράκη.
  Τι θα έλεγες να πάει η Βουλή δίπλα από του διαόλου τη μάνα για να κάνετε παρέα, μιάς και είστε διαόλου κάλτσες και μάλιστα βρωμερές, οπότε η διαολομάνα θα μπορεί να σας πλένει και στο χέρι με ένα ξέβγαλμα.

  Αλλά έχω χρόνο τώρα για να προτείνω άλλα μέρη. Sorry. Μιάν άλλη φορά.

  Καλή μετακόμιση και να σκεπάζεστε τα βράδια.


  ΑπάντησηΔιαγραφή