Μάθημα από Στουρνάρα για το τι εστί αστικό κοινοβούλιο (Βίντεο)

Μάθημα από Στουρνάρα για το τι εστί αστικό κοινοβούλιο (Βίντεο)

Άλλη μια γεύση πήραμε πριν λίγες μέρες τι πραγματικά είναι το κοινοβούλιο τους και πώς λειτουργεί. 


Η αντιπαράθεση Στουρνάρα-Καμένου δεν έδειξε απλώς την αλαζονεία και υπεροψία του πρώτου που «έγραψε» κανονικά, κανονισμούς και κοινοβουλευτικές διαδικασίες. (Δείτε το βίντεο). Απέδειξε ότι η βουλή τους δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας διακοσμητικός μηχανισμός του συστήματος. Οι βασικές αποφάσεις που αφορούν τον λαό παίρνονται σε άλλα κέντρα και το κοινοβούλιο τους έρχεται κάποια στιγμή να τις επικυρώσει.

Ο Στουρνάρας τεχνοκράτης όλη του την ζωή (Διευθυντής του ΙΟΒΕ των βιομηχάνων, ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (1986-1989), της Τράπεζας της Ελλάδος (1989-1994), πρόεδρος (1994-2000) του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, κλπ) δεν ένιωσε την ανάγκη να κρατήσει ούτε τα προσχήματα. Φέρθηκε τόσο απαξιωτικά σε έναν αρχηγό κόμματος, δείχνοντας μας παράλληλα τι σημαίνει αστική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο ο υπερόπτης Στουρνάρας απαντάει στον Αρχηγό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κύριο Παναγιώτη Καμμένο:
Πηγή:
Βαθύ Κόκκινο
SHARE

Ramnousia

’Η αλήθεια απλά υπάρχει. Το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί... ’. Ramnousia.com - Νέα με άποψη, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αληθινές Ειδήσεις.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου