Κάντε τη ΧΑΡΗ στον εαυτό σας να ΔΕΙΤΕ αυτό το συγκλονιστικό βίντεο του Γιώργου Αυγερόπουλου

Κάντε τη ΧΑΡΗ στον εαυτό σας να ΔΕΙΤΕ αυτό το συγκλονιστικό βίντεο του Γιώργου Αυγερόπουλου

O δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος και η ομάδα του ετοίμασαν ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο το οποίο καταγράφει τα όσα έγιναν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων και το οποίο είναι προπομπός ενός μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ.


Σημειώνει, λοιπόν, ο Γιώργος Αυγερόπουλος, δημιουργός της σειράς ντοκιμαντέρ Εξάντας:
"Η πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, μας συγκλόνισε. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρεθήκαμε στο ραδιομέγαρο από την πρώτη στιγμή. Κάθε μέρα καταγράφουμε ότι βλέπουμε. Μοντάραμε γρήγορα 9 λεπτά για να μη σβηστούν από τη μνήμη μας όσα έγιναν την πρώτη μέρα. Αυτός είναι ο τρόπος αντίδρασής μας. Θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε. Η sequence αποτελεί προπομπό του μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που γυρίζουμε από την αρχή της κρίσης, τα τελευταία τρία χρόνια. Λέγεται AGORÁ - From Democracy to the Market, και αποτελεί διεθνή συμπαραγωγή μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων. Το AGORÁ θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο του 2014".

Δείτε οπωσδήποτε το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

"Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας" (video)ΠΗΓΗ
SHARE

Ramnousia

’Η αλήθεια απλά υπάρχει. Το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί... ’. Ramnousia.com - Νέα με άποψη, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αληθινές Ειδήσεις.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου